JustBooArt

 

JustBooArt is de handelsnaam van Tineke Kleij-van den Boomen. JustBooArt is een kleine galerie met doorlopende expositie van eigen werk van Tineke.

Tineke zelf omschrijft haar werk als kleurrijke intuïtieve kunst, anders maar daardoor zeker zo uniek omdat het gemaakt is vanuit het hart en het leven dat geleefd wordt. Ze noemt haar schilderijen haar "zelfportretten".”

Haar schilderijen hebben duidelijk een eigen handtekening met diepgang, humor, ironie, een eigen statement. Soms beïnvloed door Dali en soms ook weer niet. Anders, vol energie, maar altijd vanuit haar hart geschilderd.

Wilt u zelf kunst in huis halen en genieten of een dierbaar iemand een kunstwerk cadeau doen? Wilt u regelmatig iets veranderen in uw huiskamer of in uw bedrijf en wilt u daarom een of meerdere schilderij(en) (huur)kopen of huren om die woonkamer c.q. bedrijfsruimte wat op te vrolijken?

Neem eens contact op met JustBooArt. We kunnen dan samen naar de mogelijkheden kijken.

Openingstijden:

Alle dagen geopend op afspraak. Telefoonnummer 0413 – 474317.

 

Wilt u op de hoogte blijven van Tineke’s werk en exposities schrijf u dan in op haar nieuwsbrief op http://www.tinekekleij.nl/nieuwsbrief.html#.Vgje5svouM8.

Hebt u belangstelling voor (een van) Tineke’s creaties. Reacties worden zeer gewaardeerd. Dus vul je naam e.d. in op (http://www.tinekekleij.nl/reageer/site/0.html#.VgjdFsvouM8).

Bent u geïnteresseerd in het KOPEN of HUREN van (een van) Tineke’s creaties ga dan naar http://www.tinekekleij.nl/index/146297492_ONLINE+WINKEL.html#.VgjgzsvouM8 en bekijk op deze pagina wat uw mogelijkheden zijn.

Tineke ziet of hoort graag iets van u terug.

 

 

 

 

⇑terug naar boven⇑

Tineke Kleij-van den Boomen, h/o JustBooArt, Kalmoes 14, 5491 KJ Sint Oedenrode

T: +31 (0)413 – 474 317, voor contact ga naar http://www.tinekekleij.nl/reageer/site/0.html#.VgjdFsvouM8, website: www.tinekekleij.nl en www.tinekekleij.com / Ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 17.24.67.99.